Tips för att ta perfekta bilder på hunden

Tips för att ta perfekta bilder på hunden

januari 27, 2019 0 Av admin

Är du som jag och kan inte sluta prata om och visa bilder på dina hundar för alla dina vänner?  Jag misstänker att vi är rätt många som beter sig på det sättet. Ibland kan det nog vara uppskattat, i alla fall om personen man trycker upp mobilen i ansiktet på också älskar hundar. Om man vill att kompisen ska uppskatta de gulliga hundbilderna så måste man se till att de foton man tar är av någorlunda bra kvalitet. Hur kul är det att stirra på ter pixlar och inte förstå någonting liksom. Därför ska det här inlägget handla om vilka mobiler som tar bäst foton på hundar!

Ha inte en 6 år gammal mobil

Mina hundar har en tendens att aldrig sitta stil vilket gör att mina bilder ofta blev väldigt suddiga. Då våra husdjur är aktiva så kan jag tänka mig att detta är ett vanligt problem.  Jag har länge haft en gammal Samsung Galaxy S3 och varit nöjd bortsett från kameran. Nyligen har jag faktiskt uppgraderat till en Huawei Mate 20 PRO och herregud vad mycket bättre bilderna är nu.

Till och med när den stora hunden springer i höga hastigheter blir mina foton nu kristallklara och med fokus på rätt ställe. Det är som att mobilen sköter alla inställningar själv. Och den lyckas bra varje gång! Kameran var det viktigaste när jag kollade efter en ny mobil och jag är verkligen supernöjd med min nya Mate 20 PRO.

Här är en bild jag tog med min nya telefon:Bild tagen med P20 PRO

 

Bra mobil ger bra foton

Som ni ser är fotot hur bra som helst! När det kom till pris var det inte farligt att skaffa den här mobilen faktiskt. Det finns tydligen någon variant som bara hette Mate 20 lite eller nåt som var lite sämre när det kom till kameran. Jag tänkte köpa den först för den är billigare men efter jag läste den här artikeln som gick igenom Huawei Mate 20 Pro pris så hittade jag en deal hos Comviq där den dyra varianten faktiskt inte kosta så farligt mycket!

Kameran ska vara bättre än nästan alla andra mobiler av vad jag har läst. Är tydligen AI i telefonen som ska hjälpa kameran. Sen är det också hela tre stycken kameralinser på baksidan. Det blir sammanlagt 68 megapixlar. En med 40 MP, en med 20 MP och en med 8 MP. Jag tror min förrförra telefon hade 1-2 MP… Upplösning på så mycket får man inte ut automatiskt men det såg jag går att ändra enkelt på inställningar.

Jag kan lova att alla mina hundintresserade vänner också är glada att jag bytte upp mig från min gamla S3:a. Bilderna blir verkligen guld och jag tror att de är lite avundsjuka nu istället. Det skulle i alla fall jag varit! Det var ett litet men värdefullt tips från oss(jag) här på Agna till er läsare. Låt oss ha en liten tävling:

  1. Skicka gärna in bilder på era hundar via kommentarerna!
  2. Skriv en liten text om hunden.
  3. Vänta några veckor.
  4. Jag lägger upp ett inlägg med de sötaste bilderna!